sábado, 11 de mayo de 2013

Llibre de firmes 1ª comunió

El próper 26 de Maig, Marta farà la seva primera comunió. Està molt emocionada amb les proves del tratge, els regals, els preparatius.... un dia que serà meravellós per a ella.
Sé que li feia molta il·lusió tindré el seu llibre de firmes i quasi tots els dies li'l demanava a la seva mare, però la sorpresa ha arribat fins el final per què no s'esperava tindre'n un molt diferent als que ella veia a les papereries. Com deia ella: Guauu mama, esto es un libro de firmas personalizado!! Jejeje


Gràcies al desván de silvia per prepararme el llibre amb les dues premises que li vaig donar: Tonalitats rosa i la portada llisa per poder decorar-la. El próxim taller que he de fer, taller de cartonatge!!



El llibre de firmes, també s'ha quedat decorat al seu interior. Els primers fulls per què puga posar fotos dels seus regals, de la seua festa... i la resta dels folis, per què els seus convidats, li escriguin coses boniques. Us mostre algunes fotos de l'interior.








10 comentarios:

  1. Raquel ha quedat preciós. No sabia k estigueres fent aquest treball però quan has dit que era per a una xiqueta de sobte he pensat en Marta. Estaran desvanides mare i filla, de segur. És un treball molt bonico. ENHORABONA!!!!!

    ResponderEliminar
  2. T'ha quedat preciós!! Una gran sorpresa!! Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Ala!! t'ha quedat molt guapet!!a la xiqueta li encantará!!

    ResponderEliminar
  4. Te ha quedado muy bien Raquel y los colores perfectos para un álbum de firmas. Qué ilusión le haría tener un álbum así, no se puede comparar, ni de lejos con los de las papelerías.

    BSS y buen finde

    ResponderEliminar
  5. Ohhhhhhhh qué cambio más sorprendente!!!!!!!!! Me encanta Raquel, es precioso. La portada, cada detalle en cada página... has transformado por completo un sencillo libro de firmas en una preciosidad!!!!! Enhorabuena. Creo que entre las dos, hemos formado un buen equipo. Gracias por contar conmigo y felicidades por el broche de oro que le has puesto. Un abrazo

    ResponderEliminar
  6. Por cierto, Raquel, te llevo a mi blog para no perderme nada de nada!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Guauuuuuuu, certament és preciós i per la marta serà un regal inoblidable d'un dia especial. Cada detallet és molt delicat. Un petonàs

    ResponderEliminar
  8. Wow!! Qué chulada, yo voy a intentar construir los míos desde cero, a ver qué sale!!!

    ResponderEliminar