sábado, 22 de junio de 2013

Blanc i Negre

Bon dia!! Avui, 22 de juny, Inma i Gustavo celebraran el dia de la seua boda. Una amiga d'ells, m'ha encomanat una targeta on poder posar els diners del seu regal. Només em demanava algunes coses: una targeta blanca, amb l'efecte d'alguna carpeta d'embossing de la big shot, amb un sobre o butxaca per guardar els diners i un xicotet espai per poder escriure.
Després de buscar idees i pensar, vaig decidir utilitzar cartolina blanca amb brillo combinada amb negra per donar-li una mica de contrast... i aquest ha sigut el resultat!!!

****

Buenos dias!! Hoy, 22 de junio, Inma y Gustavo, celebrarán el día de su boda. Una amiga, me ha pedido una tarjeta donde poder poner el dinero de su regalo. Sólo me pedía algunas cosillas: una tarjeta blanca, con el efecto de alguna carpeta d'embossing de la Big shot, con un sobre o bolsillo para guardar el dinero y un pequeño espacio donde poder escribir.
Después de buscar ideas y pensar, decidí utilizar cartulina blanca con brillo combinada con negra para darle un poco de contraste... i este ha sido el resultado!!!

8 comentarios:

 1. te ha quedado muy bonita
  seguro que les encanta a los novios
  besos

  ResponderEliminar
 2. Super bonita!! Me gusta mucho.Y el sobre una pasada.

  ResponderEliminar
 3. T'ha kedat molt elegant com tot el q fas!

  ResponderEliminar
 4. xulissim t'ha kedat. molt bonico com sempre.

  ResponderEliminar
 5. És preciosa!!com tot el q fas.Ja se a qui li encomanaré les targetes de la meua boda jijij
  Segur q els encanta!!!
  Per cert, m'agrada el nou look del blog :)

  ResponderEliminar
 6. Quina targeta més bonica! És molt elegant i delicada!
  Kissitos!!

  ResponderEliminar