lunes, 21 de octubre de 2013

Premi del sorteig

Bon dia xiques, què tal el cap de setmana? Segur que heu tingut temps per scrapejar una mica i d'ací no res ja vegem en els vostres blogs els fantàstics projectes....
He pensat que per començar amb bon peu la setmana, mostrar-vos avui el regal que tindrà la guanyadora del sorteig amb motiu del meu primer any des de que vaig decidir començar en el blog.
Espere que us agrade i de segur ho utilitzeu aquest nadal per fer les vostres targetes, els vostres minis... així que, observeu allò que us pot tocar (upps quasi m'oblide, també hi haurà alguna cosa fetà per mi..handmade somnisdscrap, jejeje), creueu els dits i prompte ens vegem amb el resultat del sorteig. Molta sort a tothom!!
****
Buenos días xicas, ¿Que tal el fin de semana?, seguro que hábeis tenido tiempo para poder scrapear un poquito y de aqui nada ya estamos viendo esos fantásticos proyectos en vuestros blogs...
He pensado que para empezar de buena manera la semana, os enseño el regalo que podrá tener de aquí nada en sus manos la ganadora de mi sorteo con motivo del primer año de mi blog...así que, mirar todo lo que os puede tocar (upps casi se me olvida, también habrá alguna cosa hecha por mi, handmade somnisdscrap, jejeje), cruzar los dedos y nos vemos pronto con el resultado del sorteo. Mucha suerte a todas!!

6 Blondas de colores diversos (Rosa, Azul y Verde).

2 Cintas de Raso (Rojo y Verde).

10 Pinzas de madera en color verde y rojo.

10 Pinzas de madera en colores y tamaños distintos.

11 Papeles navideños tamaño 15*15.

9 Papeles navideños de la colección Jolly de American Crafts, tamaño 30*30

1 Mini álbum de Artemio para decorar, tamaño 15*15

1 Tarjeta de agradecimiento

1 Regalo sorpresa

6 comentarios: