sábado, 2 de noviembre de 2013

Capsa + Llibreta

Farà uns dies, Montse, va ser la guanyadora del meu sorteig amb motiu del primer aniversari del blog.  El premi.......material d' Scrap que de segur utilitzarà en els pròxims treballs amb temàtica nadalenca, però hi havia un regal sorpresa fet a mà i ara que ja ho té a les seues mans, us ho puc mostrar.
 
Vaig pensar en fer alguna cosa que puguera fer servir aquestes festes nadalenques i a la fí, aquest és el resultat, una capsa amb la seua llibreta a conjunt per anotar aquells moments més importants, preparatius, anecdotes del nadal.... segur que ella li dona molt bon ús.

Montse a quedat meravellada amb el seu regalet, es va quedar amb la boca oberta segon em conta. Per a ella, un regal meravellós que sens dubte guardará com un tresor.
 
****
 
Hará unos dias, Montse, fue la ganadora de mi sorteo con motivo del primer año de mi blog. El premio....material de Scrap que seguro utiliza en sus próximos trabajos navideños, pero habia un regalo sorpresa hecho a mano y ahora que ya lo tiene en su casa, os lo muestro.
 
Pensé en hacer alguna cosita que pudiera servirle estas navidades y al final, este ha sido el resultado, una caja con su libreta a conjunto donde poder escribir y guardar aquellos momentos importantes, inolvidables, preparativos, anecdotas de las navidades....seguro que ella le da muy buen uso.

Montse está encantada con el regalo, quedó con la boca abierta según me cuenta. Para ella, un regalo maravilloso que sin duda guardará como algo valioso para ella.









15 comentarios:

  1. Aish... quina entrada més maca!! i quin regal més meravellós!! i tant que continuo amb la boca oberta!!! M'encanta tenir a les meves mans un treball teu, és tot un luxe perquè tot el què fas és preciós!!! Moltes gràcies per la teva generositat i simpatia. Un petonàs

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Què ràpid!! No podia ser menys, una entrada dedicada per a tu i el primer comentari el teu, impecable. GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES!!! Un petonàs guapa

      Eliminar
  2. Ala!!! és preciosa la llibreta Raquel!! M'encanta!!
    La caixeta també, però la llibreta és una preciositat!!
    Que sort té Montse :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Teresa!! La veritat que ha quedat molt bé el conjunt. Les imatges no fan justícia però la llibreta queda molt bonica amb les lletres d' escuma i els arbres blancs amb purpurina (No s'aprecia a les imatges) :)

      Eliminar
  3. que preciosa,no me extraña que Montse este tan contenta ,jajaja,menos mal que soy catalana y os entiendo,aunque lleve años fuera de mi tierra,besitos guapa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jejeje, intento hacer mis entradas en castellano también pero siempre en los comentarios....fallo, es mi error, jejejej. Gracias Elisabeth

      Eliminar
  4. No me extraña que Montse esté encantada!! Qué monada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Mamen, quedan geniales estas libretas y además con su cajita a conjunto....ya no se puede pedir más, verdad?

      Eliminar
  5. jo vull uno!! preciós!!!

    tindrem que parlar de negocis. bss

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rut quan vuigues parlem de negocis jejejeje!! Un beset guapa

      Eliminar
  6. Que bonito!! me encanta!! No dudo que Montse todavia siga con la boca abierta porque es precioso!! besos!!

    ResponderEliminar
  7. El regal és una meravella, ets molt detallista, quina sort que va tindre!!!
    Un abraç wapa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per cert la caixa està feta des de cero???
      Explica'm com perfi!!!

      Eliminar