viernes, 14 de febrero de 2014

26 Anys

Ahir, 13 de Febrer de 2014, vaig celebrar el meu aniversari, amb tots els que més m'estimen. Per aquest motiu, avuí m'agradaria donar les gràcies a totes aquelles persones que s'han apuntat al meu xicotet repte-sorteig i m'han enviat unes targetes meravelloses per felicitar-me en aquest dia (Com que encara queden rebre algunes, només les tinga ho publicaré amb el nom de les guanyadores i com no, el regalet).

A més a més, gràcies a tots aquells/es que han tingut moment del seu dia per poder felicitar-me, sempre ens dona alegria i ens fa il·lusió rebre felicitacions i veure que la gent s'enrecorda de tu.

Jo he tingut alguns regalets entre ells cosetes per a continuar creant, experimentant i evolucionant amb el que més m' agrada i el motiu d'aquest blog: l' SCRAP.

A continuació us deixe una imatge amb els segells de la marca Kesi'art que m'han regalat la familia del xiquet que cuide i el meu xic. A més a més aquest troquel de flor de la meva germana.


Com que els millors regals no són materials, aquesta tarjeta scrapera val més que tot allò que hem pugin comprar. Aquesta targeta té la seva història ja que, el meu xic moltes vegades està amb mí quan jo hi estic fent qualsevol projecte i de vegades m'ajuda. Ell tenia ganes de fer alguna coseta així que, amb motiu del meu aniversari i dia dels enamorats, m'ha fet aquesta targeta. Encara que ell diu que hi ha molts errors, per a ser la primera li ha queda molt bé, realment el que importa és la gana i la il·lusió amb la que ha fet la targeta.


Espere poder compartir molts anys més amb tots vosaltres el meu aniversari. Gràcies per estar sempre ahí, per llegir i comentar tot allò que faig i ojalá, alguna idea nova us aporten els meus projectes.

7 comentarios:

  1. Carai quina targeta més xula!!! Este xiquet apunta maneres eh???
    Els regalets super guais!!!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats i la tarjeta l'hi ha quedat molt be.

    ResponderEliminar
  3. De ben segur que el millor regal és sentir-te estimada i compartir amb les persones que estimes aquests moments!!! Per cert... un deu pel teu xiquet :), un detall preciós!!! Mil petonets i novament felicitats! :)

    ResponderEliminar
  4. Tens raó, lo millor es lo que no es pot comprar. El teu xic sap el tresor que té (com la teua familia) i això es lo millor del món. Bss preciosa

    ResponderEliminar
  5. Q regalo mas chulo! es genial q se interese por tus gustos y quiera compartirlos!

    ResponderEliminar
  6. Que lindo que es tu chico!
    Sólo el haberse puesto a hacerla ya es un regalazo

    ResponderEliminar
  7. ostras!!!!!!! Que currada tu chico! Me imagino tu cara al verlo, para mi el mejor regalo es al que le dedicas tiempo, cariño y mucha maña jeje, nada mejor que un regalo hand made :) un besazo

    ResponderEliminar