viernes, 28 de febrero de 2014

MARC

Avuí, vuic compartir amb tots vosaltres aquest marc infantil que he fet per a MARC, un xiquet que d'ací pocs mesos canviarà la vida als seus pares, primeres experiències com a pares, moments d'obligacions, nervis, preocupacions però al mateix temps, moltes emociones, il·lusions, alegríes...moments que sempre recordaran amb el pas del temps. 

Per a l'elaboració, he utilitzat aquest marc de fotos amb tonalitat blau suau i per decorar l'interior, alguns papers de la col·lecció Le P'tit Monde de Lou de Toga, combinats sobre cartolina texturitzada de color blanc i unes lletres de goma escuma amb el nom del xiquet. 

És el primer que faig i no estava massa inspirada així que he visitat el blog de Scrap i Pebre per veure els fantàstics marcs que ha fet i així poder agafar alguna idea. 

Què us sembla? Potser ha quedat massa senzill però hem costa moltíssim fer qualsevol cosa per a xic i, a més a més, els material per a xiquet ja quasi no omplin els meus calaixos així que, hauré de fer una xicoteta inversió amb aquest tipus de material, no? Jejeej

Gràcies per visitar-me i llegir cada entrada, ens vegem prompte amb un altre projecte i que passeu molts bon cap de setmana de carnestoltes!!




Hoy, quiero compartir con todos vosotros el marco infantil que he hecho para MARC, un niño que de aquí pocos meses cambiará la vida de sus papis, primeras experiencias como padres, momentos de obligaciones, nervios, preocupaciones pero al mismo tiempo, muchas emociones, ilusiones, alegrías...momentos que recordaran siempre con el paso del tiempo.

He utilizado este marco en color azul pastel y para decorar el interior, algunos papeles de la colección Le P'tit Monde de Lou de Toga, combinados sobre cartulina texturizada de color blanco y unas letras de goma eva con el nombre del niño.

Es el primero que hago y la verdad que no estaba muy inspirada por ello, he visitado el blog de Scrap i Pebre  donde poder extraer alguna idea de los maravillosos marcos que ella tiene hechos. 

¿Que os parece? Puede que haya quedado muy sencillo y soso pero me cuesta mucho hacer cosas para chicos  y, además, el material para niño ya casi hay por mis cajones, tendré que hacer una pequeña inversión en este tipo de material no? Jeejeje

Gracias por leerme y visitarme, nos vemos muy pronto con un nuevo proyecto y que paséis muy buen fin de semana carnavalero


8 comentarios:

  1. a mi em pareix molt bonico. M' ha agradat molt.

    muakkkkkk

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Rut, la veritat que cada vegada que el veig m'agrada més i després de veure la reacció de la mare del xiquet que va plorar i tot, encara m'agrada més!! Besets

      Eliminar
  2. Crec que t'ha quedat molt bé.
    A mi m'agrada senzill per a un nen, i este és molt dolcet!!!
    Has sabut bé on inspirarte

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies perla, ja trobe a falta alguns projectes teus al blog, e!!! A veure si t'ho penses millor i tornes al teu xicotet espai d'scrap. Muaaa

      Eliminar
  3. Les xiques sempre ens donen més idees que els xics, almenys a mi tb em passa. De totes formes m'agrada, és dolcet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Potser idees ens donen un sexe i l'altra però tal vegada per a xiques hi ha més elements decoratiu que hi pugues posar, almenys jo tinc més troquels, papers, elements per a decorar amb eixe toc femení que per a xic, però ha quedat bé!!

      Eliminar