sábado, 8 de marzo de 2014

Bodas de plata

Aquest cap de setmana, serà molt especial per Amparo i Antonio, una parella que després de tota una vida junts, celebraran aquest diumenge les seves bodes d'argent.

Molts moments viscuts un al costat de l'altre, moments per plorar però també per riure i recordar. Cada minut viscut amb instensitat i amb eixa alegria i il·lusió del primer dia.

Aquest diumenge, 9 de Març de 2014, podran reviure, al costat de la seva família i amics, la màgia del dia que es van casar. Desitge que passen molt bon dia i que ho plasmen en aquest llibre que els he preparat per poder posar fotos de la celebració i tindré un rècord de tots els seus convidats. 
Este fin de semana, será muy especial para Amparo y Antonio, una pareja que después de toda una vida juntos, celebrarán este domingo sus bodas de plata.

Muchos momentos vividos uno al lado del otro, momentos en los que llorar pero también para reír y recordar. Cada minuto vivido con intensidad y con esa alegría e ilusión del primer día. 

Este domingo, 9 de Marzo de 2014, podrán recordar , junto a su familia y amigos, la mágia del día que se casaron. Espero que pasen un fantástico día y que lo plasmen en este libro que les he preparado para poder poner fotos de la celebración y tener un bonito recuerdo de todos y cada uno de sus invitados. 8 comentarios:

 1. Caramba estás que no pares!!! Quin llibre més bonic!!!
  Un abraç

  ResponderEliminar
 2. Molt bonico i en molt de gust, com sempre.
  quina grandaria te?

  bss guapa!

  ResponderEliminar
 3. Muy bonito, seguro que les encanta. Besicos

  ResponderEliminar
 4. Ala!! és preciós!
  M'encanta. Començant pel paper emprat en cada pàgina, fins els troquels de decoració...
  Segur que els encanta!

  ResponderEliminar
 5. Me ha encantado descubrir tu blog, en el mio te dejo un premio para ti. Un saludo.

  ResponderEliminar
 6. Aish que se m'havia passat aquesta entrada! Un àlbum preciós i un record més maco encara per un dia especial. M'encanta especialment la tapa amb aquest rellotge tan simbòlic!! Un petonàs

  ResponderEliminar
 7. K precio tiene el libro para bodas de plata

  ResponderEliminar