viernes, 22 de noviembre de 2013

Targeta Nadalenca II

Comencem amb les comandes de postals per al Nadal i es que farà uns dies, em demanaven una nova targeta. Total llibertat per fer de la meua imatginació i creativitat un bonic projecte i per tant, avui us porte el resultat.

He utilitzat cartolines brillants que li donen un toc més elegant, una mica de papers nadalencs amb tonalitats de colors on predominara el morat ja que és el color que més li agrada a la destinarària, cinta per fer la llaçada i un floquet de neu i per tant, així ha quedat, us agrada?

****

Empezamos con los encargos de tarjetas para Navidad y es que hará unos dias, me pidieron una nueva tarjeta. Libertad para hacer de mi imaginación y creatividad un bonito proyecto y por ello, hoy os enseño el resultado.

He utilizado cartulinas con brillo que le dan un aire más elegante, unos trozos de papel decorado navideño donde predomina el color lila porque es el color que más le gusta a ladestinataria, cinta para hacer el lazo y un copo de nieve. Así ha quedado, ¿Os gusta?
 


5 comentarios:

  1. És xulíssima!! M'encanta! Els color emprats li donen un aire elegant. Segur que a la xica li ha encantat!

    ResponderEliminar
  2. Es super elegante, muy bonita!. Un besazo

    ResponderEliminar
  3. Gràcies Gràcies, quan m'agrada posar entrades al blog amb allò que hi faig amb molta il.lusió, creativitat i gana i que la gent t'ho reconega amb els seus comentaris, és el millor. Seguiremos poniendo los proyectos en el blog, me encanta recibir mensajes con vuestros comentarios, siempre con cosas positivas!! Millones de gracias

    ResponderEliminar
  4. quÉ bonita y elegante, enhorabuena.

    ResponderEliminar
  5. q bonica es! si reps aquesta postal en nadal no et fa falta res més :)

    ResponderEliminar