domingo, 16 de marzo de 2014

1ª Comunió Alba

Comencem amb la temporada de comunions i comencem amb la comunió D'alba ja que,el proper dia 25 de Maig de 2014,  farà la seua primera comunió. Un any esperant aquest dia per celebrar una gran festa junt amb la seua família i els seus amics. Jo també he pogut col·laborar en els preparatius i al llarg d'algunes entrades al blog, us aniré mostrant tot allò que he fet.

En primer lloc, necessitàvem unes invitacions per al gran dia, així que després de molts intents, esborranys de targetes, buscar combinacions de colors, elements decoratius... aquest ha sigut el resultat.

14 targetes d'obertura senzilla on poder escriure el text de la invitació a una banda de l' interior i a l'altra, una foto de la xiqueta. Els colors que hi predominen són el blanc com a base de la targeta, el plata i dos papallones amb tonalitats distintes del rosa com a element decoratiu.

A continuació us deixe unes imatges, que us sembla? Us agrada?



Empezamos con la temporada de comuniones y lo hacemos con la comunión de Alba ya que, el próximo día 25 de Mayo de 2014, celebrará su primera comunión. Un año de espera para celebrar su fiesta junto con toda su familia y amigos. Yo, también he podido participar y colaborar en los preparativos y a lo largo de estas semanas, os iré enseñando todo lo que he podido hacer.

En primer lugar, las invitaciones para el gran día!!! Después de muchos intentos, borradores, ejemplos, combinaciones de colores, elementos para decorar...este ha sido el resultado.

14 tarjetas con una estructura sencilla donde poder escribir la invitación en una parte y en la otra, una foto de Alba.  Los colores que predominan son el blanco como base de la tarjeta, el plata y dos mariposas don tonalidades distintas del rosa como elemento decorativo.

A continuación os dejo unas imágenes. ¿Os gustan?




10 comentarios:

  1. molt bonica i en molt de gust!!! Com tot el que fàs. M'encanta!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En un principi, la combinació del plata amb el blanc no m'agradava molt però una vegada les vaig tindre totes acabades i al veure el conjunt, em van convencer. Gràcies Rut, a gaudir de les falles!!!

      Eliminar
  2. Senzilla, dolça i molt adient per a aquesta celebració de la comunió! petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És la primera que hi faig per a una comunió i n'estic molt contenta. D'ací uns díes publicaré un altra entrada amb un altre model d'invitació que m'han demanat, però aquesta vegada per a xic. Molts petonets Montse

      Eliminar
  3. Muy bonita Raquel!!! Sencilla y elegante, como tiene que ser... Un besiñooooo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cada comentario que leo de vuestra parte, me hace darme cuenta que realmente ha quedado bonita!! Muchas gracias por la visita Andrea

      Eliminar
  4. Ala és xulísima!!
    M'agrada molt el espai que queda en mig per a posar lo de comunió :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Síiiii ha quedat molt bé amb eixe espai en blanc per posar el text però m'ha costat barbaritats, dels errors s'apren i crec que no tornaré a deixar eixe espai, jejejeje

      Eliminar