martes, 18 de marzo de 2014

1ª Comunió Andreu

Després d'entregar les invitacions per a la comunió d' Alba (podeu veure el model ací), la mamà d'Andreu li van agradar tant que no va dubtar ni un segon per aconseguir el meu numero de telèfon i posar-se en contacte amb mí.

Aquesta vegada va ser molt fàcil escollir els colors ja que, la mare del xiquet tenia en ment que la combinació del blau amb el blanc li agradava així que, li vaig fer un model de mostra i com que li va agradar molt, aquest ha sigut el resultat.

14 targetes d'obertura senzilla on poder escriure el text de la invitació a una banda de l'interior i a l'altra, una foto del xiquet. Els colors com bé us he dit abans, són el blau clar i el blanc amb un oval festonejat per marcar el text: Primera Comunión Andreu.




Después de darle las tarjetas a mi cuñada para Alba, (podéis ver el modelo aquí), la mamá de Andreu le gustaron tanto que al minuto intento conseguir mi numero de teléfono y ponerse en contacto conmigo. 

En esta ocasión fue muy fácil elegir los colores por qué la mamá del niño tenía pensado la combinación de blanco con azul celeste así que, le hice un primer modelo siendo el elegido y quedando el resultado así.


14 tarjetas sencillas donde poder escribir a una parte de la misma el texto de la invitación y en la otra parte, poner una foto del niño. Los colores como bien os he dicho antes, han sido el blanco para el fondo de la tarjeta combinado con el azul pastel con el texto: Primera Comunión Andreu dentro del óvalo festoneado. 





4 comentarios:

  1. Ai ai ai, com és nota que ja s'acosten les comunions jeje
    M'agrada molt! com sempre en senzilla pero a la vegada molt elegant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tant, les comunions ja estan prop ho note amb la feina que tinc, però molt conteta!! Gràcies per passar cada dia per aquest xicotet espai que tant aprecie!!

      Eliminar
  2. Qué bé,veig que vas tenin feineta,això és bo!!!
    Enhorabona.
    Qué dir de la tarjeta?? Doncs que és una cucada, i el millor que la mare ho tinguera clar!!!!!
    Un abraç wapa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, tinc algo de feina amb les comunions, molt contenta i ilusionada per fer cosetes d'scrap mai haguera pensat que hem demanaren coses però bé, gràcies a la teva iniciativa d'obrir aquest blog, van obrint-se altres portes!! Besets

      Eliminar