lunes, 9 de diciembre de 2013

Mini Baby

Bon diaaaa, avui dilluns, compte enrere perquè arribe Nadal, però jo faig un xicotet descans dels projectes de Nadal per acabar tres àlbums de naixement. En aquesta ocasió, us presente l' àlbum de MARA, una xiqueta que naixerà a finals d'aquest any o qui sap, pot ser siga la primera xiqueta del 2014.

****

Buenos díasssss, hoy lunes empieza la cuenta atrás para la llegada de la Navidad, pero yo hago un pequeño descanso de mis proyectos navideños para terminar tres albumes para nacimiento. Hoy, os traigo el álbum de MARA, una nena que nacerá a finales de este año o no sabemos si será la primera niña del 2014.

He tingut que fer aquest àlbum amb molt poc de temps però amb l'ajuda de la meva germana hem arribat a temps i ha quedat genial.

****

He tenido que hacerlo con muy poco tiempo pero con la ayuda de mi hermana hemos podido llegar a tiempo y ha quedado genial.


A continuació us deixe imatges de l'interior de l'àlbum. Als pares de Mara ja els queda poc per veure-li la careta i començar a posar fotos en aquest projecte personalitzat per a la seva filla, espere que els haja agradat. 
 
****
 
A continuación os dejo imagenes del interior del álbum. A los padres de Mara ya les queda poquito para verle la cara y empezar a poner fotos en este proyecto persoalizado para su hija, espereo que les haya gustado.


D'ací uns díes, us ensenyaré els altres dos àlbums de naixement per a dos cosinetes en els quals he estat treballant aquestes ultimes setmanes. 
Què passeu molt bona setmana i gràcies per seguir-me!
 
****
 
Dentro de unos dias, os traeré los otros dos projectos para dos primas en los que he estado trabajando las últimas semanas.
Que paséis muy buena semana y gracias por seguirme!

2 comentarios: