lunes, 27 de enero de 2014

Mestra-alumna & Tia-Neboda

Avui us mostre aquestes targetes d'aniversari, unes invitacions que hi he fet amb molta il·lusió per a Daniela.
 
Es preguntareu qui és aquesta xiqueta, doncs mireu: Daniela i jo ens conèixem des de fa 4 anys ja que, quan ella tenia un anyet va vindre a l'escoleta on jo hi estava com a mestra. Juntes em passat moments inoblidables, d'alegria, diversió, d'aprenentatges, una xiqueta que sempre ha estat molt ben mirada per mí.
 
El temps passava, ella es feia major i tenia que dir adéu a l'escoleta per donar la benvinguda a l'escola de majors, començava una nova etapa en la qual ja no estaria com a mestra així que, ens acomiadavem com a Mestra i alumna per a retrobar-nos als pocs mesos (sense ella saber-ho) com a Tia i neboda.

 


 
Aquesta xiqueta m'ha deixat moltes coses bones i gràcies a ella, he conegut a la persona més bona del món i a la qual estime amb totes les meues forces (Son tío).



 
Aquest any serà el primer aniversari que passe amb ella com a membre de la seva família. Hem fa moltissima il·lusió i per aquesta raó, he volgut fer-li aquestes invitacions per què els les done a les seues amigues i als seus amics.




He fet un disseny molt bàsic i senzill però a la mateixa vegada, molt dolcet en infantil. He combinat el rosa i el morat amb les papallones de Marta Stewart per a les xiques i per als xics, el blau i el verd, amb unes estrel·les al centre de la targeta, sobreposades una damunt de l'altra i amb una mica de relleu.



 
Espere que us agraden les targetes, és més el valor sentimental que en sí la targeta com hi ha quedat.

8 comentarios:

  1. T'han quedat preciosses. Sembla mentida que la terra sigui tant gran i que al mateix tems sigui petit amb retrobaments amb persones que no saps d'elles.

    ResponderEliminar
  2. Ohhh, una entrada amb molt de sentiment!!! i molt i molt dolça. M'encanten les de les estrelles!!! Petonets

    ResponderEliminar
  3. Son preciosos los 4 modelos, te quedaron estupendos, estará contentísima tu sobri de poder repartirlas entre sus amiguillos. Un besazo

    ResponderEliminar
  4. Qué mones tan quedat Raquel,estarà molt contenta i podrà presumir de tieta!!!

    ResponderEliminar
  5. son todos los modelos preciosos!
    kissitos!!

    ResponderEliminar
  6. Com diu Montse,aquesta entrada te molt de sentiment. Casi plore jej
    i les targetes com sempre són molt xules. Infantils, corresponents a l'edat que tenen els xiquets, segur que està desvanida ;)

    ResponderEliminar
  7. Gràcies xiques per els vostres comentaris i les opinions tan positives que sempre hem transmitiu. Com diu Olga, és cert que la terra sigui tan gran però a la vegada ens trobem en un món molt molt petit, ple de retrobaments, persones properes... Jo hi estic molt contenta del meu pas en aquella escoleta, la vaig inaugurar jo amb les meues companyes, daniela va començar amb mí aquesta nova etapa i la acabàrem juntes, tota una història per recordar tota la vida!! Petonets

    ResponderEliminar