lunes, 23 de diciembre de 2013

Intercanvi Nadalenc II

A qui no li agrada obrir la bústia i trobar-se amb alguna postal nadalenca?? Doncs, a la Montse (podeu passar pel seu blog per veure quines mans té, uns treballs fantàstics i una gran artista) li encanta obrir la bústia i trobar-se amb alguna petita obra d'art nadalenca.

Per aquest motiu i per segona vegada, aquest any torna amb l'experiència de preparar i organitzar un intercanvi de postals per felicitar els Nadals. Molt senzill, fer una targeta per a la Montse, enviar-li-la i esperar per rebre la nostra targeta.

Perquè tothom pugui lluir les targetes per Nadal, passat el pont de Desembre, podíem enviar la nostra felicitació així que, dimecres11 de Desembre vaig anar-hi pel matí a correus per enviar la targeta i avui, la Montse m'ha escrit per dir que ja la tenia a la seva casa i corrents al blog per mostrar-vos la targeta que li he fet.
 

 
A mi també m'agrada obrir la bústia i trobar-me amb alguna carta i encara més si es tracta d'un regal fet a mà, personalitzat i de Montse per què m'agrada tot allò que fa així que, a continuació us ensenye la targeta que m'ha fet i que avui al obrir la bústia le trobada, quina alegriaaaaa!!!

Montse, mil gràcies per la targeta, m'agrada moltíssim, has pensat amb mí i ho has fet amb el color que més m'agrada, una meravella de targeta que ja hi està decorant la meva casa. Cada detall, cada paper... tot fa un conjunt espectacular i ja tenia ganes de tindre alguna coseta teua!!
 


Ara ens queda gaudir d'uns dies de descans amb la família però no m'oblide de tots vosaltres, els meus seguidors així que només em queda desitjar-vos:


Els meus millors desitjos: PAU, AMOR Y FELICITAT

Que aquests sentiments que recordem cada any per Nadal, ens donen força per viure amb alegria, en familia, amb il·lusió...
Oblidem-nos dels moments plens de tristesa i pensem en aquelles coses que ens aporten felicitat, fem dels nostres desitjos, un xicotet mon de felicitat, el nostre somni.

Bon Nadal i Feliç Any Nou
Feliz Navidad y Prospero Año Nuevo

4 comentarios:

  1. Ala!!! són precioses les dos.
    La que has fet tu és molt elegant i senzilla pero molt bonica. El troquel dels copos són molt xulos.
    I la que t'han regalat també m'agrada molt.
    Que artistes!!

    ResponderEliminar
  2. Ohhh! Quina entrada més maca! Moltes gràcies pels elogis :). La teva postaleta em va encantar, amb aquest estil tan elegant que tens i m'alegra que la meva t'hagi agradat i que hagi arribat abans de nadal. Et desitjo el millor per aquest nadal i per l'any que s'apropa. Petonets

    ResponderEliminar
  3. Molt xules les dos, M'agrada eixe paper marró amb glitter i la de la Montse fidel a les estrel.les,
    Bon nadal wapi!!!!

    ResponderEliminar