miércoles, 18 de diciembre de 2013

Notebook II

D'ací poquet ens visitarà el Pare Noel per portar-nos regalets, quina il·lusió i emoció obrir paquets i veure que hi ha dins, especialment quan a la família hi ha xiquets menuts, tot es viu amb més intensitat. Però com que dels majors tampoc ens oblidem i també tenim eixa il·lusió, han deixat en les meues mans, l'elaboració de dues llibretes per a dos mares que de segur utilitzaran d'allò més bé.
****
Ya quedan muy poquitos días para que el Papa Noel venga a nuestras casas, sentimientos de emoción e ilusión para abrir los regalos y ver que hay dentro, especialmente cuando en la família hay niños pequeños, todo se vive con más intensidad.  Pero como de los mayores tampoco nos olvidámos y también tenemos esa ilusión, han dejado en mis manos la elaboración de dos libretas para dos madres que seguro sabran utilizar muy bien.
Per a la primera llibreta, només em demanaven que hi tinguera el nom a la portada y de color taronja així que aquest ha sigut el resultat, que us sembla??
****
Para la primera libreta, sólo tenia dos premisas, de color naranja y con el nombre en la portada así que, este ha sido el resultado, ¿Que os parece?



Per a la segona, no hi havia cap color definit, ho deixaven lliure perquè ho decorara com més m'agradara i així ha quedat.
****
Y para la segunda, no había colores predefinidos, lo dejaban libre para que yo hiciera lo que más me gustara y así quedó....


5 comentarios:

  1. Muy delicadas!!!! un regalito perfecto!!!! me encanta el cierre!!! muakkk

    ResponderEliminar
  2. Son preciosísimas!!!!!! Tanto la elección de los colores como los diseños de los papeles :) Me enamoró el papel de la azul jiji Seguro que gustarán muchísimo. Besitos

    ResponderEliminar
  3. Molt dolces i delicades!! com tots els teus treballs!! segur que els hi agradarà moltíssim el regal, jo estaria encantada de rebre un regal així :). Petonets

    ResponderEliminar
  4. Hola wapi, qué xules, jo també he pensat que eren molt delicades i fines: elegants.
    Un beset molt gran

    ResponderEliminar
  5. Muy bonitas, no me extraña que dejasen en tus manos estos dos encargos.

    ResponderEliminar