domingo, 29 de diciembre de 2013

Notebook III

És evident que en aquestes festes de Nadal, per als més menuts de casa, els Reis Mags d'Orient són els protagonistes junt amb el Pare Noel. Melcior, Gaspar i Baltasar, portaran a lloms dels seus camells molts regals plens d' il·lusió, alegria, fantasia, amistat, bons desitjos... una nit màgica la del 5 de Gener, moments únics per veure a les cavalcades als tres reis mags.
 
Carmen, Elena, Elisa i Gala, estaran desitjant que arribe aquesta nit  per poder obrir tots els seus regals i gaudir d'ells. Entre tots els regals que rebran, avui us mostre unes llibretes que la seva tia els ha volgut regalar
 

 
Per a Carmen, he utilitzat per a la portada i contraportada, aquest paper decorat on hi predominen les flors de diferents tamanys, colors i formes. 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Per a Elena, he utilitzat aquest paper decorat on hi predominen les papallones, un paper molt alegre per les seues tonalitats de colors i com no, molt divertit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Per a Elisa, he utilitzat un paper decorat on hi predominen els rombes de molts colors.



 
 
















I en últim lloc, per a Gala, una xiqueta de 7 anys, he fet una llibreta amb un tamany més xicotet i amb fulls de quadres per a l'interior i decorada amb aquest paper de fulles de mils colors, un paper molt viu, dolcet i a la vegada infantil.
 









 
 
Per a totes les 4 llibretes, he utilitzat el mateix disseny, així no hi haurá problema d'agradar una més que l'altra, ja sabem com són els xiquets....

Espere que aquestes quatre xiquetes passen molt bona nit de reis, els porten tot allò que han demanat per què s'han portat de meravella i com no, gràcies a la seva tia Elena per confiar en mí i fer d'un regal una xicoteta il·lusió.
 

7 comentarios:

  1. Ohhh, què boniques les tres... com sempre tan dolces... ets la reina de les papallones, les perletes i els brillantets i la delicadesa... :). Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Montse, és cert que aquest model amb papallones, perletes... ha triomfat i he seguit en aquesta mateixa línea i més per aquestes 4 cosinetes (Com a mestres, ja sabem com són els xiquets si els agrada més el del company, e!!). Molts petonets

      Eliminar
    2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

      Eliminar
  2. Que xules!! els donará llàstima gastar-les, son una cucaqueta ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tant, dona una mica de llàstima utilitzar-les i que s'acaben els fulls. Gràcies per passar. Besets

      Eliminar
  3. Te han quedado genial Raquel!! Seguro que les encantan!!

    ResponderEliminar
  4. Teresa Cas a la que li va donar pena va ser a mi en regalarles, perque la veritat son una PASADA. Eu tenen TOT, es a dir, diseny, dulzura, modernitat i no es podeu inmatginar la cara d´elles al voreles Es van quedar loques de contentes. Grasies per la faena tan ben fete RAQUEL COSCOLLA.
    Es nota que disfrutes un monto en la tasca que fas, eres una PROFESIONAL

    ResponderEliminar