viernes, 6 de diciembre de 2013

Notebook

Són dies de detalls, targetes de felicitació, rècords de tot l'any, dinars o sopars d'empresa... moments de màgia i alegria que ens dona el  Nadal

En aquesta ocasió, us porte una de les meues últimes comandes, tres llibretes per a regalar a les companyes d'oficina. Cadascuna, té un paper distint a la resta però les tres amb el mateix disseny i amb el nom de cadascuna.

Us deixe unes imatges de les llibretes i ens vegem després del pont amb tres àlbum per a naixement.


Nos esperan días de regalos, tarjetas de felicitación navideñas, momentos para recordar de todo un año, comidas o cenas de empresa... momentos únicos, llenos de magia y alegría que nos da la Navidad.

Hoy, os muestro una de mis últimos pedidos, tres libretas para regalar a las compañeras de oficina. Cada una, tiene diferente papel pero las tres comparten el diseño en el que el nombre en la portada forma parte de él. 
 
Os dejo a continuación algunas imagenes de las libretas y nos vemos después del puente con tres albumes para nacimiento.
 



4 comentarios:

  1. Quė bonitas!!! A mí me daría pena usarlas!!!!

    ResponderEliminar
  2. Els tres són preciosos!! Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Son sencillas y preciosas, gracias por compartirlo con nosotros, me ha servido de inspiración para una agenda que voy a alterar para regalarsela a mi hermana.

    ResponderEliminar
  4. Són xulísimes!! m'has donat una idea per a regalar :)

    ResponderEliminar