miércoles, 4 de diciembre de 2013

Targeta nadalenca III

He estat uns dies sense actualitzar el blog i es que, s'acosta el Nadal i ja estic fent els meus encàrrecs per a felicitar aquestes festes i per als regals del Pare Noel.
 
Avui, em pose al dia en tots els blogs dels quals soc seguidora i us porte dues felicitacions per a les iaies de Berta.
 
****
 
He estado unos dias desconectada del blog pero es que se acerca navidad y ya estoy immersa en mis pedidos para felicitar las fiestas y para los regalos del Papa Noel.
 
Hoy, me pongo al dia con todos los blogs de los que soy seguidora y os enseño dos tarjetas para la abuelas de Berta.
 
 
La primera, és per a la iaia paterna, en tonalitats marrons i taronges, perfecta per a combinar en la decoració de la seva casa
 
****
 
La primera, es para la abuela paterna, en tonalidades marrones y naranjas, perfecta para que pueda lucir y combinar con la decoración de su casa.
 


La segona, per a la seva iaia materna. En aquesta targeta tenia llibertat per fer el que més m'agradara per què no tenia cap color predefinit així que, vaig escollir el paper amb floquets de neu, decorat amb dos floquets de neu gran tintas amb glimmer mist i un poc de cinta de color blanc. El resultat fantàstic i més encara que vaig saber que el blau clar és el color que més li agrada a la destinatària.
 
****
 
La segunda, para la abuela materna. En esta tarjeta, dejaban a mi elección los colores para elaborarla así que, elegí papel decorado con copos de nieve, decorado con un poco de cinta en color blanco y dos copos grandes tintados con glimmer mist. Un resultado muy bonito y más cuando supe que el azul claro es el color que más le gusta a la destinataria.


7 comentarios: